tisdag, september 02, 2008

Snacksalig herre

Isak har börjat att snacka mer och mer och det började som små aauuagh som blivit långa ljud av olika sorter. Svarar man honom med liknande ljud så svarar han tillbaka. Klart häftigt!
Man kan locka fram leenden också men när han blir ledsen så darrar underläppen och tårarna kommer. Då får man plocka fram någon skoj leksak så är leendet tillbaka.


I helgen så fixade vi lite här hemma. Jag målade skafferiväggen i köket som såg bedrövlig ut sedan vi flyttade in. Nu är den helt vit och ser ny ut. Den vita bården i trappan har också fått lite vit färg på sig och allt ser mycket fräschare ut. Hämtade lite kataloger i färgbutiken för att få inspiration till Isaks kommande rum men tyvärr så blev vi så inspirerade att nu vill vi måla om fler rum! Tja, det är tur att ekonomin inte tillåter det för tillfället. Försäkringskassan ersatte bara åtta dagar denna månaden (!)


Trädgården har också fått en liten uppfräsching i helgen. Välbehövlig.


Nästa helg som kommer ska vi planera dopet. Vad som ska serveras efter dopet, dukning, om vår fadder ska läsa något till Isak, sånger (?) i kyrkan osv. Veckan innan dopet ska vi träffa prästen och gå igenom vad som ska hända. Tydligen döps flera barn samtidigt så det kommer att vara två eller tre barn till där samtidigt som Isak.


Inga kommentarer: