måndag, november 24, 2008

Leka på rygg är numera inte kul alls utan det är magläge som gäller för Isak. Sen att han inte orkar ligga på mage så länge det har han inte koll på. När han blir trött så lägger han sig med armarna rakt ut och "slickar" på mattan och skriker tills man vänder honom till ryggen. Och VIPS så vänder man tillbaka igen. Sen är han rätt frustrerad över att hans elaka mamma har lagt leksakerna så att han precis inte kan nå dom för då måste man ju försöka att ta sig framåt för att få tag på sakerna. Går sådär...runt i i en cirkel fixar han fint och mest ligger han och sprattlar frenetiskt med armar och ben.

Någon som vill gissa på när han kommer att krypa?

Ligga i vagnen är inte heller kul om man är pigg och vaken utan nu ska man SITTA. Inte mes-sitta som mamma vill i halvsittläge utan helt sittläge gäller. Fast han har inte kommit på hur man håller sig uppe långa stunder så det är tur att det finns sele!

Vill man flörta in sig så ska man köpa hem aprikos och päronpure...med den kan han äta allt i princip.....Palsternacka och potatis och aprikos - inga problem.....havegröt och aprikos - inga problem.....



3 kommentarer:

Anonym sa...

Nu kan alla kommentera här....skriv bara kommentaren ditt namn irutan och välja anonym och sen publicera din kommentar så ska det fungera.

Anonym sa...

Ska bli spännade att träffa ryggvändaren om några veckor!!

Catrin sa...

Misstänker att någon i familjen Eriksson skrivet eller Nilssons?/Catrin