måndag, november 24, 2008

Förkylt

Hela familjen har varit/är förkylda. M kom hem från Indien och var hemma två dagar pga lätt förkylning, sen blev jag krasslig och nu Isak som har begåvats med världens whiskey-röst och mest ligger och kraxar alternativt illvrålar. Ena minuten är han strålande glad och nästa håller världen på att gå under! Äta vill han bara göra ibland och det gör ju inte precis att han är på sitt bästa humör. Men det är inget att göra mer än att truga och så får han äta när han vill...förhoppnignsvis ger det med sig snart.

Här hemma har vi börjat att riva ut "kontoret". Förra ägarens hemmasnickrade inredning med tjugo olika sorters srkruvar och fem olika sorters hyllor har åkt ut, garderoben ska också ut med alla sina fina små spik och skrivhål. Sen hade vi tänkt spackla och måla hela rummet. Surfar runt på sidor om färg men det lutar åt att det blir någon grå/blå-nyans. Det kändes som att det var dags för oss att göra något för oss och inte bara för Isak. Kontoret spederar vi trots allt någon timme i var varje dag för att sitta vid datorn. Projekt är också att måla lister och byta ut "tänd-knappar" och vägguttag som är gula av ålder. Samt skaffa oss en dörrklocka - vår har nog inte fungerat på flera månader och vi bytte batteri men det hjälpte inte så det är säkert ett "hemma-bygge" det med. Suck. Om man nu ska göra något varför inte göra det ordetligt från början?

Sen har vi fått strålande nyheter i veckan att min kompis S som bor i England är gravid och ska få en liten bebis i mitten av juli nästa år! Oerhört roligt då hon och hennes man har samma svåra väg till barn som jag och M hade.

Två julklappar kvar att handla. En till Isak och en till M. Isak måste ju köpa något till pappa i år.....

Sen har vi tagit bilder till årets julkort men den får ni inte se än!! Nu får ni singla slant om det blir en pepparkaksgubbe eller liten julenisse?

Inga kommentarer: