söndag, november 30, 2008

Full fart framåt....

....eller är det bakåt? Isak har fått en ny favorit - lära-gå-stol. Vi hade turen att kunna köpa en billigt av en kompis kompis och igår fick Isak provköra/gå när vi var på 30-årsfest hos just den kompisen och det var dööööööö-kul så vi slog till för två hundralappar. Här hemma nu i morse efter frukosten har det körts omkring i vardagsrummet - eller körts och körts - förflyttats lite lagom kanske är mer korrekt. Snart lär han sig nog att få fart och komma framåt. Kompisen Alva har ju en likadan och hon far verkligen rundor när vi är och hälsar på hos dom. Han får ha den som en leksak som alla andra att leka i en liten stund. Fortfarande är det mage och träning där som gäller i första hand så att han kommer igång att krypa så småningom.

Nu har vi plockat bort hans sängmobil och babysittern - man är ju stora killen nu - för de var inte kul längre.

Igår var vi på fest som sagt. Väldigt trevligt! Där var två små bebisar till i Isaks ålder och han blev bjuden på majskrokar - en slags ostbåge utan ost (!) som smälter i munnen. Det var lite "skumt" tyckte han men rätt gott så nu är Isak och pappa på väg ner till Maxi för att köpa flera.

Nu var det meningen att jag skulle scrappa så det är bara att sätta igång för min del. Lite julsaker tror jag att det ska blir - resultaten kommer senare. Bäst att passa på när huset är tomt!

5 kommentarer:

Anonym sa...

vad blir det av denne kille mån tro

Anonym sa...

Vi ska sätta upp påkörningsskydden.....

Catrin sa...

Ni kan nog ta det lugnt i Västerås - jag tror inte att vi tar med gå-stolen men om vi gör det ska vi "förvarna". Bilen lär nog bli full hur somhelst!

Anonym sa...

skojsigt att läsa vad som händer..han börjar bli så stor..ser fram emot jul...=)kram B

Anonym sa...

Det är kanske läge att be morfar Thomas om att trixa ihop en liten mc-motor bakpå fartvidundret (ja, ja, jag menade gåstolen...)
Det skall ju böjas i tid för att en rallycossare bli!