onsdag, oktober 08, 2008

Lite äventyr och lite hemskheter

..Idag har vi varit på äventyr Isak och jag. Vi har ÅKT BUSS med kompisen ALva och hennes mamma till stan och fikat på Espresso House i hamnen. Väldigt mysigt och det gick hur bra som helst och smidigt var det och fort gick det. istället för att krångla sig in och ut ur bilbarnstolen (som för övrigt börjat bli nååågot mindre och nåååågot mindre populär) så kunde Isak sova i vagnen hela vägen till och från stan. I stan däremot var man pigg som en mört!

Annat var det igår...vi varpå koll på BVC och fick s p r u t a .....att ta sprtuan gick hur bra som helst. Inte ett pip från sonen men på kvällen kom det. Illvrålet kombinerat med trötthet. Till slut somnade en mycket liten man på sin pappas mage helt utmattad. Biverkingar var lite feber ( fick hani nte alls..) och gnällighet och ev. ont där man stuckit. Jag satsar på ont. Han till och med sov coh snyftade samtidigt sen....trodde inte att man kunde göra det men tydligen så kan man i alla fall när man är tre månader.


Annars växer Isak så att det knakar och han har blivit riktigt stadig. Mäter numera 62 cm och väger 6475 gram. Vad hände med lillplutten på 3440 gram? I stan idag så träffade vi på B och hennes lille nyfödde kille. Såååå liten och såååå söt. Och ändå var han längre och vägde mer än Isak när han föddes. Förutom att man fick graviditetshjärnsläpp så måste jag nu ha drabbats av trött-mamma-syndromet att man inte minns längre hur småååååå de faktiskt var. Jag tycker ju fortfarande att Isak är en liten plutt!

Inga kommentarer: