torsdag, mars 05, 2009

Nya pjuck


Isak har fått sitt första par skor! Det går ju inte att vara ute och gunga med kompisarna på eftermiddagen men mockasiner eller gigantiska raggsockar. Snart vill han säkert sitta på gräset och "mecka" i sina galonisar så det kändes lika bra att köpa ett par skor till honom. Inga dyra avancerade saker utan bara ett par skor att sitta i och ev. krypa med. Heja Skopunkten!


Magsjukan verkar ha flytt sin kos. Långvarigheten berodde nog på att han blev känslig mot laktos av magsjukan. Vi bytte till låglaktosmajsvälling och vips så började han bli bättre. Nu ska vi bara få honom att förstå att man äter mat på dagarna och inte välling som han gjorde när han var sjuk.


En tur till Väla blev det idag. Vi har ju varit hemma en hel vecka själva så nu börjar mamman att känna sig lätt lappsjuk. I morgon kommer Anna och hälsar på och nästa vecka ska det blir som vanligt med kompisbesök för stora och små. Denna veckan har Isak upptäckt hur kul det är att gunga och igår eftermiddag var vi och kompisen Moa och gungade.

Inga kommentarer: