fredag, mars 06, 2009

2009-03-26

...åker gallstenen bort. Äntligen! Det ska bli skönt att slippa oroa sig för fler anfall. Hade ett på gång i går kväll men tog en av mina fina nya piller med starka saker i och det försvann på tio minuter. Dock var jag rätt illamående och trött hela kvällen men hellre det än att ha ont.

Isak har varit piggelin hela dagen och inte velat sova men nu ligger han utmattad och sussar i vagnen utanför köksfönstret. Snart kommer gudmor Anna och fikar så då blir det bus igen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

snygga skor han har fått...=) glad att höra att ni alla mår bättre...vi har de bara bra långbort i scotland..våren har kommit så är skönt...=) Stor kram från faster Birgitta

Anonym sa...

Fina skor ,vilken storlek?
Skönt att sjukan gett sig iväg och att det är fullt ös.Blir å sugen komma ner men tiden fattas.Men ser fram mot fler käcka bilder här på datorn.
Farmor

Catrin sa...

Viist är dom söta? Isak har 19 i skor nu - minsta storleken men jag tror att det är lite olika på modeller. Vi mätte och provade på Skopunkten av alla ställen. Men 19 är nog ett säkert kort - det har han i mockasinerna med.

Tid ja - det fattas vi med....vore roligt med besök men vi får spara oss och fixa bilder titt som tätt istället.

Hräligt med vår Birgitta - här ska det bli runt tio grader i veckan. Längtar!