tisdag, januari 13, 2009

Bebisförvaring...

..ibland vet man inte riktigt vad telingen ska göra när vi sitter och äter för helst så vill han vara med och käka majskrokar. Hans "elaka" föräldrar tycker att tre majskrokar per dag är nog och häromkvällen så kom vi på att vi sätter honom i tidningskorgen och ser vad som händer. Det var toppen tyckte Isak. Han älskar att riva i papper och få sitta och bara riva och riva och riva var hur bra som helst!

Livet tuffar på annars. Det är lite körigt med sömnen men verkar att vara på bättringsväg. Isak vill INTE att mamma eller pappa försvinner ut ur synfältet - då blir det krokodiltårar....

I måndags var vi på Espresso House i hamnen med Alva och hennes mamma. Isak och Alva kollade in varandra och bytte leksaker (varför är alltid den andres leksaker så mycket roligare?) och hade hur kul som helst. Ett extra plus till den trevliga personalen som alltid gör att man känner sig välkommen fastän man kommer med halva bohaget OCH en vagn! Sen drog vi en tur på Polarn och Pyret (vi börjar nog allt bli liiiiite beroende...) och kollade lite vad som kommit nytt. En tröja till Isak blev det. Efter förra veckans rea så fick det räcka. Nu laddar vi upp i storlek 80 och har redan börjat att tänka på vårjacka och kanske skor (?). Inga "springar"-skor utan något att ha i vagnen för jag förutsätter att han kommer att sitta i vagnen ett tag till.

Igår fick vi sålt Isaks amningskudde via Blocket. Vi hade knappt använt den och det var rätt skönt att bli av med den - den var väldigt otymplig och i vägen jämt. Förra veckan sålde vi hans babyskydd på Blocket också. Det är bra att man kan få tillbaka lite av pengarna på det sättet.

Idag ska vi iväg och busa med Ville, som är född tre dagar innan Isak, och hans mamma och i morgon är det dags för babysång. Isak älskar när man sjunger för honom nu så det ska bli skoj.

Noll scrapbooking hittills. Tragiskt. Handlar nog mest om att jag måste ta mig själv i kragen *hrmm*.

2 kommentarer:

Stina sa...

Han är det sötaste som finns, det är bara att konstatera =)

Tack för det leendet jag fick på läpparna, det behövde idag.

Catrin sa...

Det bjuder vi på :-) Hoppas att du haft en bra dag. Kram från oss alla!