torsdag, november 27, 2008

Hälsa på kompisar

Idag ska vi gå och hälsa på Alva och hennes mamma samt träffa två nya bebisar och deras mammor. Trevligt! Isak ska få åka runt i Alvas lära-gå-stol och se om den är kul. Vi har funderat på en sån för att han ska få vara mer rörlig och upprätt nu när det inte är kul på ryggen eller så jättekul på magen (än). Bumbo-stol funderade vi också på men efter gårdagens besök på BVC fick vi rådet att den nästan är för mindre barn än Isak så det får vara...Ska försöka ta med kameran till Alva och se om det blir några roliga bilder.

Igår var vi som sagt på BVC på mammaträff och fick lära oss om barnsäkerhet så i helgen flyttar vi ner botten i Isaks säng till nedre läget och vi ska inhandla petskydd till kontakterna i morgon. Det är mycket smått att tänka på och lika bra att börja fixa lite. Sen ska vi försöka fixa en ringklocka till ytterdörren - den vi har har nog inte fungerat sedan i augusti!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hejhopp, jag tycker det är riktigt skoj och läsa om Isak och hans framsteg.

Vad står BVC för? Barnavårdscentralen?

Allt gott
//
Rickard.

Catrin sa...

Kul att du läser Rikard:-) BVC är barnavårdscentralen....Nu skulle du varit här och lekt med Isak och magnus som ligger och skrattar och brottas på sängen!

Anonym sa...

Hejsan, det är väl bäst att komma fram ur anonymiteten så ingen annan får skulden.
Vilken fart det är på Isak's utvecklingen! Så här på distans hinner man knappt med

Catrin sa...

Jan; Vi hinner knappt med heller fast det är väl halva tjusningen. Du skulle se honom i gå-stolen nu i morse hi hi hi......