söndag, juli 12, 2009

Växtspurt?


Igår när vi var på Väla mätte vi Isaks fötter. Det kändes liksom som att skorna hans var tröga att få på. Tacka för det! Hans fötter har växt två storlekar på tre månader. Och så klart fanns det inga skor i hans storlek på hela Väla utan idag så fick vi tag på ett par sandaler ute i Hyllinge och på Familia. Nästan samma som han hade innan.....Plutten kan ju inte ha för trånga skor när vi ska på semester heller!
Men varför måste skor till småbarn vara fulla av pirater och döskallar? Och flickor ha Hello Kitty? Det är ju "coola" mönster överallt på småttingarnas kläder och skor. De ska se ut som små mini-tonåringar. Nej, glada kläder med kul färger och mönster är bra mycket roligare. Heja Polarn&Pyret, Molo, Kik Kid och andra som vågar vara färgglada. Man önskar bara att de hade HMs priser ha ha ha...
Kan man inte ha hederliga skor till småttingar i vanliga färger som går att ha till olika sorters kläder? Tja, man är nog en litet 70-talsbarn trots allt. Blått och rött funkar alltid. Sen vill jag ha kardborrband - vem kan knyta skosnören med en ettåring som är som en hal ål? Och ordentliga sulor...och högt skaft så att han får stöd för foten.


Vi vuxna har fått till resekassan i helgen, fixat ramar till nya tavlor till Isaks rum, mamman har varit snäll och fått en fin klocka av pappan, sen har vi lyckats få bort alla legobitar och sjutusen och en leksaker och lyckats städa här hemma och till och med gräset fick sig en omgång. Imorgon kommer Isaks mormor på besök och det ska bli jätteroligt!


Inga kommentarer: