torsdag, april 16, 2009

Torsdags-göra...

Idag har vi varit på babysången och Isak börjar bli hemtam och har jättekul när vi sjunger. Han känner igen sångerna och "dansar" så fort musiken sätter igång. Dansar till barnskivorna gör han hemma med för den delen...sen finns hans favoritboll på Öppna Förskolan, en stor boll i regnbågens alla färger. Hela ansiktet lyser upp när han får syn på den.

Nya tricks han har lärt sig: Gå upp i trappen. Isak tar sig lätt upp för trappstegen nu så vi leker mest i hans rum eller under ständig uppsikt där nere. Magnus ska ta och skruva fast räcket så att vi kan fästa en grid där nere med. Delarna ligger på vinden från den gamle ägaren av huset det gäller bara att hitta skruvar som passar.

På lördag ska jag och Anna ta oss en shoppingtur till Ullared. Förhoppningsvis hittar jag lite sommarkläder till hela familjen, leksaker till Isak och förbrukningsmaterial till hemmet. Kan slå vad om att Isak får mest som vanligt!

Det växer så att det knakar i trädgården. Jag hinner inte med! Inser att vi efter nästa lön får ta tag i rabatten vid förrådshuset. Den andra rabatten har kommit fint nu i vår med. Förra helgen så grävde vi ner kantstöd av träpinnar (eller vad man kan kalla det) och fyllde på med ny fräsch jord. I uterummet har bokhyllan försvunnit och två trasmattor flyttat in som Isak leker på.

Inga kommentarer: