söndag, mars 15, 2009

Kul ute

Isak var och gungade idag. Stora favoriten numera! Och så invigde vi nya vårsetet med jacka och överdragsbyxor. Mini-skorna var givetvis på - annars kan man ju inte gunga bra!



Det är lite vårlikt i Skåne så igår tog jag mig ut till Plantagen fd Petab och köpte lite penseer som sattes i kruka på eftermiddagen. Isak hjälpte till och passade på att smaka på lite jord. Inte så gott! Och sen hjälpte han till med att kolla hur mycket man kunde slå plastkrukorna i marken innan de gick sönder. Läääääänge.....Hur som helst så känns det lite vårigare på framsidan av huset. Mina coola tulpanlökar som jag satte i höstas har kommit upp ur jorden nu och det ska bli spännande att se hur de kommer att se ut när det blommar. Hur som helst hade det blivit väldigt fint på Plantagen och fanns massor av kul saker man vill ha till hemmet och trädgården.


Isak tyckte inte att det var lika roligt att plantera som att gunga och när vi var klara var det gnälligt värre. Tio minuters "dragande" med vagnen gjorde susen. Nu sussar han gott utanför köksfönstret.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter härligt att våren har kommit till skåne. Plantering och gungning är ju mycket bättre än snöpulsning och iskana som vi fortfarande håller på med.
/farfar

Anonym sa...

Man kan ju inte vara på topp jämt.
Man ser ju tydligt att gunga är något som är kul. Vad det gäller vårbruket så är det kul när lökarna börjar sticka ur marken men den stora glädjen kommer om någon månad när det blommar

Anonym sa...

så skoj att ni tagit korten med fotografen..blir spännande att se resultatet...Isak ser så stor ut nu... han växer så de knakar... kul att våren kommit till er också...ha de så bra kram B

Catrin sa...

Idag har vi närmare 10 grader varmt och de planterade penseerna håller fint fortfrande. Snart har vi bott här i huset i ett år - tiden går verkligen fort!

Fotografens bilder väntar vi fortfarande på - det skulle ta upp till tre veckor innan vi får bild-cdn som man sen väljer bilder från. Den borde dyka upp nu i veckan....