onsdag, februari 04, 2009

På bättringsvägen....


...nu är Isak igång som vanligt igen, busar och skrattar och lever rövare med sin mamma hela dagarna. Idag tog vi oss in till stan för att gå på rea på PoP och äta lunch med M. Vi har det lite som tradition att åka in till stan en gång i veckan för att äta lunch med M och kolla runt lite i affärer. Idag tog vi bussen och det gillar verkligen Isak. Han flörtar med alla pensionärer och skrattar och tycker att det är jättekul.


Bada - favoriten - görs numera även själv sittande i badkaret. Och det är "lajbans" värre....
Sovvanorna är helt upp och ner för tillfället och vi blir väckta mellan 0430-0500 av en hungrig liten herre. Försöker att få honom att vara uppe mer på kvällen för att sova längre. Vi blir ju också trötta!


Det var skönt att komma utanför husknuten idag. Det är väldigt isolerande att vara hemma med en sjuk liten bebis. Tack och lov så slapp både jag och M att få influensan - för det är nog det han haft och inte vinterkräksjuka. Men dagarna blir långa och Isak tycker att det är tråkigt att bara vara hemma och leka själv. Man märker mer och mer att han gillar när det händer saker och när där är andra barn som man kan antingen kolla in eller slåss med leksakerna om. I morgon ska vi till babysången och det älskar han ju. Idag skrattade han som en liten galning när vi valsade runt till "Krokodilen i bilen".


2 kommentarer:

Anonym sa...

haha..gillar frillan...=)

Anonym sa...

Härligt att höra,skall genast förmedla uppgifter till farfar.