torsdag, januari 22, 2009

Låd-lekar

Så här kul kan man ha med en blå plastback från IKEA för tolv kronor......

Idag på babysången upptäckte Isak - såpbubblor - och var helt i extas hoppade och skrattade som en liten galning. Alla hade roligt med honom och jag försökte hitta såpisar på MAXI men det är fel säsong. Jakten går vidare...

6 kommentarer:

Anonym sa...

haha.. han ser ut att ha superskoj... och de är som de brukar man har mer roligt med de som inte är tänkt att vara leksaker än självaste leksakerna...=)

Catrin sa...

ja, han börjar bli en riktig liten buse som skrattar och har skoj åt de mest oväntade saker. Som att dra i gardinerna i vardagsrummet eller hoppa upp och ner i sängen....Det är kul att det går framåt!

Sara sa...

Vilken underbar bild! Läser din blogg lite såhär i smyg men tänkte ge mig till känna innan jag vandrar vidare till forumet igen. Ha en bra dag!

Catrin sa...

Vad kul att du kikar in Sara! Smygläsning är bara bra - sånt gillar vi - ses i forumet...och kika gärna in igen!

Anonym sa...

Vilken härlig bild! Känner igen mycket av det du skriver - de är ju nästan jämngamla Nils och Isak. Synd att vi bor så långtifrån varandra.
Kram!

Catrin sa...

Axa; Visst är det häftigt att barnen är så pass jämngamla? Vi får fixa till en träff när vi är i Stockholmstrakten någon gång i framtiden. Det hade varit roligt!