söndag, augusti 17, 2008

Träning inför OS

Häromdagen var Isak och jag hemma hos en kompis som har en liten bebis som föddes i mars. Där fanns ett baby-gym som Isak testade och som var hur kul som helst så i helgen var det ut och köpa ett. Nu ligger han i hårdträning (med tanke på all OS-sport på tv ) inför OS någon gång på 2030-talet!

IKEAs 69-kronorsmobil är också toppen att ha ovanför skötbädden!

Att vara hemma med bebis betyder en sak - PLANERA. Allt från att plocka fram dagens kläder till vad plutten behöver för kläder två storlekar fram. För det har jag ju förstått att när man väl behöver något finns det inget i rätt storlek. Alltså har vi redam köpt vinteroverall. (!)

Sen måste man planera när man ska tvätta håret, gå ut med soporna, äta lunch och göra andra småsaker som man tog för givet innan. Tur att man är lärare ha ha och van att ligga några steg före.....


Lite scrappat har det blivit även om jag mest gjort tack-kort på sistone. Här är en LO från när Isak testade napp första gången. På BB upptäckte vi snabbt att han hade ett stort sug-behov när amningen inte fungerade och då hämtade em sjuksköterska en, vad jag tyckte då i alla fall, gigantisk napp som han tog emot med en gång och var så nöjd så nöjd....nu har han napp när man är trött och på väg att somna. När han sover spottar han ut den!



Det blir dop nu i september. Inbjudningarna är på väg och nu måste jag ta tag i planeringen av det. Vad bjuder man på dop? Var ska festlighetsgränsen ligga? Dags att jaga tårta...

Inga kommentarer: